Afgan Kaçak Tarafından Katledilen Ayşegül’ün Babasının Feryadı

featured

Geçtiğimiz yıl Kocaeli Gebze’de ülkeye kaçak yollarla giren Afgan göçmen Muhammed Atikullah tarafından Ayşegül Aydın saldırıya uğramıştı. Başına aldığı darbe sonrası bir süre yoğun bakımda hayat mücadelesi veren Ayşegül sonrasında hayatını kaybetmişti. Olayla ilgili dava dün Gebze 2.Ağır Ceza Mahkemesi’nde yapıldı. Duruşma sırasında sanık Atikullah’ın rahat tavırları ve savunmasında “Ben yapmadım, kendi yere düştü” sözlerini söylemesi Ayşegül’ün ailesini çileden çıkardı. Duruşma tarihinin 9 Aralık tarihine ertelenmesi sonrası baba Metin Aydın gözyaşlarına hakim olamayarak feryat etti:

“Hayallerim bitmiş benim. İnsanların içerisinde robot gibi dolaşan bir insan haline gelmişim. Çok zoruma gitti. Onun görüntüsünü gördüm. Saçlarını boyamış, en marka tişörtleri giymiş. Adamı tosun gibi beslemişler, kilo almış orada adam. Adamın huzuru, rahatı yerinde”

Ümit Özdağ: Eleştirdiği için tehdit edildi!

Hükümetin göçmen politikasını eleştirmesiyle bilinen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ o görüntüleri sosyal medya hesabından şu açıklamayla paylaşarak babanın AKP tarafından tehdit edildiğini iddia etti:

“Gebze’de bir Afgan’ın tecavüzüne direndiği için başı taşla ezilerek öldürülen Ayşegül’ün babası dün mahkeme önünde böyle konuştu. Kızı öldürüldüğünde sığınmacı politikasını eleştirdiği için AKP tarafından tehdit edilmişti.”

Baba Metin Aydın’ın Feryat Anı

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Afgan Kaçak Tarafından Katledilen Ayşegül’ün Babasının Feryadı