Afgan Rolü Yapan Türk Sapık Yakalandı

Afgan Rolü Yapan Türk Sapık Yakalandı

Sosyal medyada Afgan gibi davranarak Türklere küfür eden ve bir kediye tecavüz eden şahıs, emniyet güçleri tarafından gözaltına alındı. Şahsın gerçek adının Mehmet B. olduğu, Türk vatandaşı olduğu ve yüzde 50 zihinsel engelli olduğu tespit edildi. Şahıs, Osmaniye Kadirli’de yaşamaktaydı.

Mehmet B., sosyal medyada Abdul Şakir adlı bir hesap kullanarak Afgan gibi gözüküp Atatürk’e, şehit polis Gaffar Okkan’a, 15 Temmuz darbe girişimini engelleyen şehit Ömer Halisdemir’e, Türk milletine, Allah’a ve Kur’an-ı Kerim’e ağır hakaretler etti. Bununla da yetinmeyen Mehmet B., bir kediye tecavüz ettiği anları canlı yayında paylaştı. “Türk kızları vermiyor, ben de kediye çaktım” diyen Mehmet B., yaptıklarının ardından büyük tepki topladı.

Osmaniye Siber Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri, Mehmet B.’nin kimliğini ve adresini belirledi. Şahıs, evinde yapılan operasyonla yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Mehmet B., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Mehmet B.’nin yüzde 50 zihinsel engelli olduğu ve psikolojik tedavi gördüğü öğrenildi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Afgan Rolü Yapan Türk Sapık Yakalandı