Afgan sapık dehşet saçtı! Genç kıza tecavüze kalkışıp başına taşla vurdu

featured

Kocaeli Gebze’de Afganistan uyruklu 20 yaşındaki şüpheli, takip ettiği 17 yaşındaki genç kızı ormanlık alana çekip cinsel istismarda bulunmaya çalıştı. Sapık, genç kızın direnmesi üzerine taşla başına vurdu. Şüphelinin yol kenarına getirdiği genç kız için yardım istediği, kızın ailesi geldiğinde de olay yerinde durduğu belirlendi. Jandarma, şüpheliyi gözaltına alırken ağır yaralanan genç kız, tedavi altına alındı.

Gebze merkezindeki dershaneden Pelitli Mahallesi’ndeki evine dönmek için halk otobüsüne binen A.A.’yı, Afganistan uyruklu A.M. otobüse binerek takip etmeye başladı. Mahallesinde otobüsten inip eve doğru yürüyen A.A.’nın arkasından ilerleyen ve evine yaklaşık 200 metre kala ağaçlık alana sürükleyen A.M., genç kıza cinsel istismarda bulunmaya çalıştı. Genç kızın direnmesi üzerine A.M., yerden aldığı taşla başına defalarca vurdu. Daha sonra da baygınlık geçiren A.A.’yı ağaçlık alandan yol kenarına taşıdı.

A.M., olayın gerçekleştiği yere yakın olan ve palet üretimi yapan bir iş yerine gidip yol kenarında baygın bir genç kız gördüğünü ve yardım etmelerini istedi. Bu sırada araçla yoldan geçen ağabeyi ise tesadüfen yaralanan kişinin kardeşi A.A. olduğunu görünce hemen durumu babasına bildirdi. Babası M.A.’nın olay yerine gelip kendi aracına aldığı A.A., daha sonra olay yerine çağrılan ambulansa teslim edildi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Afgan sapık dehşet saçtı! Genç kıza tecavüze kalkışıp başına taşla vurdu