Afra Saraçoğlu’na Skandal Soru

Afra Saraçoğlu’na Skandal Soru

Star TV’nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını’nda Seyran karakteriyle yıldızı parlayan Afra Saraçoğlu, dün akşam düzenlenen bir ödül törenine katıldı. Güzel oyuncu, “Yılın Televizyon Yıldızı” ödülüne layık görüldü. Ancak törende kendisine yöneltilen bir soru büyük tepki topladı.

Afra Saraçoğlu’na dizideki partneri Mert Ramazan Demir’in eşcinsel olup olmadığı soruldu. Bu soru karşısında şaşkına dönen Saraçoğlu, “Çok teşekkür ediyorum arkadaşlar. Buraya çok özel bir gece için geldim” diyerek cevap verdi.

Sosyal medyada da bu soruya büyük tepki gösterildi. Kullanıcılar “İstediğini alamayınca çirkinleşen muhabir”, “Nasıl böyle sorular sorabiliyorlar”, “Çok kaba bir soru” şeklinde yorumlar yaptı.

Öte yandan Saraçoğlu ve Demir’in arasındaki uyum ve arkadaşlık dizinin başarısına da yansıyor. İkili, Hello! dergisinin kapak yıldızları oldu ve birbirleri için samimi ifadeler kullandı. Demir, rol arkadaşı için “Güler yüzlü, samimi ve deli” dedi. Saraçoğlu ise Demir’i “Anlayışlı, şeytan tüylü ve çalışkan” olarak tanımladı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Afra Saraçoğlu’na Skandal Soru