Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na 8 Bin Personel Alınacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na 8 Bin Personel Alınacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, geniş kapsamlı bir personel alımına gidiyor. Resmi Gazete’de yayınlanan ilana göre, bakanlık bünyesinde 8 bin yeni sözleşmeli personel pozisyonu açıldı. Bu alım, Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) B grubu puanlarına göre yapılacak ve adayların herhangi bir yazılı veya sözlü sınava tabi tutulmadan değerlendirilmeleri planlanıyor.

Başvuru Tarihleri ve Süreci

Bu önemli personel alımı için başvurular, 21 Şubat’tan itibaren başlayıp 11 Mart’a kadar sürecek. Adaylar, Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı üzerinden veya e-Devlet şifreleri ile “https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr” adresi üzerinden başvurularını gerçekleştirebilecekler.

Başvuru Detayları ve Bilgilendirme

Adaylar, başvuru süreci ve detayları hakkında Bakanlığın resmi internet sayfaları “www.aile.gov.tr” ve “www.aile.gov.tr/pgm” adreslerinden ya da Kariyer Kapısı üzerinden gerekli bilgilere ulaşabilecekler.

Bakan Göktaş’tan Açıklama

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, bu alımın bakanlık için önemli bir adım olduğunu vurgulayarak, Cumhurbaşkanı tarafından imzalanan kararnameyle bakanlığın tarihindeki en büyük personel alımını gerçekleştireceklerini duyurdu. Göktaş, bu alımın özellikle deprem bölgelerine daha fazla destek sağlamak ve hizmet kalitesini artırmak amacıyla yapıldığını belirtti. Bakan Göktaş, alımla ilgili detayların yakında paylaşılacağını söyledi ve engelli bireylerin atamasını gerçekleştirdikten sonra onları sahnede tebrik etti.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na 8 Bin Personel Alınacak