Ailesi Koronavirüse Yakalanan Öğrenci, KPSS’ye Ambulans Eşliğinde Girdi

featured

Aksaray’da ailesi koronavirüse yakalanan ve karantina ihlali nedeniyle KYK yurduna yerleştirilen İbrahim Özbek, kendi testi negatif olmasına rağmen ailesiyle birlikte izole altında tutulduğu için bugün gerçekleştirilen KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi’ne ambulans ve polis eşliğinde getirildi.

Aksaray’da ailesi koronavirüse yakalanan ve KYK yurdunda karantinada tutulan İbrahim Özbek tüm yurtta yapılanKamu Personeli Seçme Sınavı’nın (KPSS) Öğretmenlik Alan Bilgisi Testine ambulansla getirildi. Özbek’in okula girişini görenlerin sosyal mesafe kuralına dikkat ettiği gözlendi.

İzole Altında Tutuluyor

KPSS’nin Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi bugün tüm yurtta yapılan oturumla gerçekleşti. Aksaray’da da sınava girecekler salonlara koronavirüs tedbirleri kapsamında alındı. Ailesi koranavirüse yakalanan ve kendi testi negatif olmasına rağmen izole altında olması gerekirken karantina ihlali nedeniyle yurda yerleştirilen İbrahim Özbek, yurttaki görevlileri KPSS’ye girmesi gerektiğini söyledi.

Teşekkür Etti

İbrahim Ö., ambulansla, karantinadan kaçma ihtimaline karşı da polis eşliğinde sınava gireceği Aksaray Üniversitesi Sosyal Bilimler Yüksekokulu’na getirildi. Sınavdan sonra tekrar yurda götürüleceği belirtilen İbrahim Özbek, “112 ve polis ekiplerine yardımları için teşekkür ediyorum” dedi.

Okul önlerinde bekleyen veliler ise sosyal mesafeye uymaları konusunda polis tarafından uyarıldı.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Ailesi Koronavirüse Yakalanan Öğrenci, KPSS’ye Ambulans Eşliğinde Girdi