AKP’de Şok İstifalar

featured

Akp’den ardı ardına istifalar gelmeye başladı. Ankara Mamak Belediyesi Başkan Vekili ve AKP’li Meclis Üyesi Esra Yılmaz, istifa etti. Rize’nin Pazar ilçe belediyesinin AKP’li Belediye Meclis Üyesi Mehmet Engin istifasını verdi.

17 yıl il başkanlığı başta olmak üzere yönetici olarak çalışan Sedat Yalçın partiden istifa etti. Yalçın ‘Büyük kongremizde Bursa’nın son 15 yılında il başkanlığı yapan 5 il başkanını delege olarak bile yazmadılar. Yalova’nın küçük ilçe başkanını Bursa’dan büyük kongre delegesi yazmışlar. Bu kadar vefasızlık olmaz. Gece beni 24.00 gibin Efkan Ala aradı. ‘Partiden 4-5 milletvekili istifa etse Bursa’da sizin istifanız kadar etki yaratmaz. Siz bir markasınız’ dedi. Partinin en eski halinin kalmadığını görüyorum. Donanımlı isimler sistemin dışına atıldı. Tecrübesi olmayan kişileri milletvekili yaptık. Vekillik bitsin onlar bunalıma girecek.’ açıklamasını yaptı.

Ankara Mamak Belediyesi Başkan Vekili ve AKP’li Meclis Üyesi Esra Yılmaz, belirlediği usulsüzlük ve yolsuzlukları Başkan Köse’ye ilettiğini ancak cevap alamadığını ifade etti. Yılmaz, bir belediye personelinin saldırısına uğradığını, kıyafetine söz söylendiğini ve Köse tarafından da görevden alındığını belirtti.

Pazar İlçe Belediye Meclisinin AKP’li üyesi Mehmet Engin, sosyal medya hesabından “yorumsuz” başlığıyla yaptığı paylaşım ile partisinden istifa etti. Engin görevine bağımsız devam edeceğini açıkladı.

Engin sosyal medya hesabından “2019 yılında yapılan seçimler ile Adalet ve Kalkınma Partisi listesinden Pazar Belediyesi meclis üyesi olarak seçildim. Gördüğüm lüzum üzerine bu tarihten itibaren Belediye Meclis Üyeliğimi bağımsız olarak yürütmek üzere Adalet ve Kalkınma Partisi’nden ve üyeliğimden istifa ediyorum. İstifa ettiğimi bildirir, gereğinin yapılmasını dilerim” paylaşımını yaptı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
AKP’de Şok İstifalar