AKP’li Belediye Başkanı İbrahim Yılmaz’dan Depremzedelere Skandal Sözler

AKP'li Belediye Başkanı İbrahim Yılmaz'dan Depremzedelere Skandal Sözler

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi, 70 gün önce meydana gelen depremin ardından hala etkilerini hissetmeye devam ediyor. Depremzedeler, yaşadıkları sıkıntıları dile getirmek için Pazarcık Belediye Başkanı İbrahim Yılmazcan’ın ziyaret ettiği çadırkentte toplandılar.

Ancak, Yılmazcan’ın ziyareti tepkiyle karşılandı. Depremzedelerin “Neredeydiniz?” sorusuna verdiği cevaplar, durumu iyice gerilimli hale getirdi. Yılmazcan, “Devlet burada. Türk Silahlı Kuvvetleri burada. İki vali burada” diyerek kendini savundu. Ancak, tepkilerin artması üzerine, “Ben olmasam, bu çadırlarda kalabilir misiniz?” ifadelerini kullandı.

Vatandaş, “Devlet kurdu bu çadırları, sen mi kurdun? Sen mi kurdun bu çadırları, devlet mi kurdu? Sen bir gün buraya gelip de milletin halini sormadın” diye konuştu. Yılmazcan, “Ben buradayım amca” yanıtlarken bir başka depremzede “Biz 70 gündür burada reziliz, rezil!” dedi. AKP’li Yılmazcan’ın, “Bu çadırları kim getirtti? Ben getirttim. Benim getirttiğim çadırlarda kalıyorsun sen. O zaman çadırda kalma. Getirdiğim çadırda kalıyorsun” sözleri ise mevcut gerilimi körükledi. Skandal sözler üzerine bir başka depremzede, “Adam olsaydın, karşımıza gelmezdiniz” diye bağırdı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
AKP’li Belediye Başkanı İbrahim Yılmaz’dan Depremzedelere Skandal Sözler