AKP’li Belediye Başkanı’ndan Trabel’e Şok Atama – Trabel Nedir?

featured

AKP Trabzon belediye başkanı Murat Zorluoğlu kendisini Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı TRABEL şirketinin müdürlüğüne atadı. Bu sayede belediyeden çift maaş alan Zorluoğlu vatandaşlar tarafından çok sert tepkiyle karşılaştı.

Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi’nde yapılan açıklamayı sizinle paylaşıyoruz…

TRABEL Nedir? TRABEL A.Ş. Tarihçesi

Şirket 25 Mart 1991 yılında, dönemin belediye başkanı tarafından beldelerde yaşayanların et ve et mamulleri ihtiyaçlarını karşılamak üzere büyük ve küçükbaş hayvan yetiştiriciliği, canlı hayvan satın alınması, canlı veya kesilip işlendikten sonra mamul halde satılması, tevzi ve pazarlama amacı gibi faaliyetlerde bulunmak üzere Karadeniz Et Entegre ve Atıkları Değerlendirme Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adı altında kurulmuştur. 17.07.1996 tarihinde KARADENİZ GIDA, TEKSTİL, TURİZM, İNŞAAT, MADENCİLİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ olarak ismi değiştirilmiş ve faaliyetleri genişlettirilmiştir.

 

Günden güne büyümekte olan şirket ilk kurulum amacından çok daha farklı ve daha yararlı işlere doğru yol almakta her geçen gün şehrimize daha geniş kapsamlı hizmetler sunmaktadır. Şirketimiz büyüdükçe hizmet alanlarımız genişliyor her daima doğan ihtiyaçlar için de yeni faaliyet konuları bünyemize ekliyor. İlk kurulduğunda amacı sadece et ve et mamulleri üzerinde çalışmak olan şirketimiz 1996 tarihinden itibaren gıdadan turizme, tekstilden madenciliğe, inşaattan temizliğe kadar bir çok alanda faaliyet göstermeye başlamıştır. 01.08.1997 tarihinde KARADENİZ GIDA, TEKSTİL, TURİZM, İNŞAAT, MADENCİLİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ tekrar isim değişikliğine gidecek % 98 ine sahip olan Trabzon Belediyesinden esinlenecek ve adı TRABEL GIDA, TEKSTİL, TURİZM, İNŞAAT, MADENCİLİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ olarak değiştirilmiş.

 

14.06.2006 tarihinde de TRABEL GIDA, HAYVANCILIK, TURİZM, İNŞAAT, MADENCİLİK, TEMİZLİK, GÜVENLİK, DANIŞMANLIK HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ olarak değişecek ve son şeklini almış.

Halen bu ünvanla Trabzon şehrine ve halkına hizmetlerimizi sürdürmekte.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
AKP’li Belediye Başkanı’ndan Trabel’e Şok Atama – Trabel Nedir?