AKP’li Eski Başkan, AKP’li Yeni Başkanı Çok Sert Eleştirdi!

featured

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin AKP’li eski başkanı Mustafa Çelik, koltuğu devrettiği AKP’li Memduh Büyükkılıç’ı sert sözlerle eleştirdi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin AK Parti’li eski başkanı Mustafa Çelik, katıldığı bir TV programında, koltuğu devrettiği AK Parti’li Memduh Büyükkılıç‘ı ve icraatlarını sert sözlerle eleştirdi. Sözcü’nün haberine göre kendi döneminde yaptığı çalışmaları Kayseri halkının gördüğünü belirten Çelik, isim vermeden, halefi Memduh Büyükkılıç’ı hedef aldı:

Hiçbir yeni yol ve bulvar açılamadığı gibi sadece sekiz ayda hizmete açtığımız Hulusi Akar Bulvarı’nın kaldırımları ve sadece 500 metrelik viyadük bağlantısı 18 aydır hâlâ yapılmadı.

Kocasinan Belediye Başkanlığım (2014) sırasında başlayarak kısa sürede bitirdiğimiz Bekir Yıldız Bulvarı’nın Şehir Hastanesi-Metalsan arası çevre yolu bağlantısı hâlâ yapılamadı.

Yol Yapamadılar

OSB-Talas trafiğini ve Kartal kavşağı trafiğini rahatlatacak 15 Temmuz Bulvarı’nın büyük bölümünün bitirilmesine rağmen sadece iki kilometrelik yolu hâlâ yapılamadı.

Eğitim Bizim İşimiz Değil

Binlerce gencimize ve kadınlarımıza hizmet vermesi için açtığımız KAYMEK’ler, “Eğitim bizim işimiz değil” denilerek birer ikişer kapatıldı. Sadece dört yılda 14 katlı kavşak yapmamıza rağmen temizlikleri bile tam olarak yapılmıyor.

Çürümeye Terk Edildiler

Keykubat Kent Parkı’nda sadece 10 dakika hem de büyük boylu 10 bin fidanı toprakla buluşturmamıza rağmen bakımları ve sulaması düzgün yapılmadığı için pek çoğu kurumaya terk edildi.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
AKP’li Eski Başkan, AKP’li Yeni Başkanı Çok Sert Eleştirdi!