AKP’li Fatih Şahin: “Gençlerin Anayasası Olacak”

featured

AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, “Yeni anayasa tüm toplumsal kesimlerin anayasası olacaktır. Yeni anayasa gençlerin anayasası olacaktır.” dedi.

AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, Altındağ Kapalı Spor Salonu’ndaki AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları 6. Olağan Kongresinde yaptığı konuşmada, AK Parti’nin bir gençlik hareketi olduğunu söyledi.

Fatih Şahin, “Yeni anayasa tüm toplumsal kesimlerin anayasası olacaktır. Yeni anayasa gençlerin anayasası olacaktır.” dedi.

AK Partili Şahin, şöyle konuştu:

“AK Parti gençlere en çok desteği veren ve gençlerin de en çok desteklediği partidir. 15 Temmuz gecesinde FETÖ’nün militanlarına karşı TBMM önünde, Genelkurmay’ın önünde, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde o hayasızca akına karşı göğsünü sizler siper ettiniz. Şimdi önümüzde çok değerli bir sınav var kardeşlerim. Nedir o? Yeni anayasadır. İnşallah demokratik, özgürlükçü, sivil ve yeni bir anayasayı da sizlerin fikirleriyle, sizlerin destekleriyle bu ülkeye kazandıracağız. Yeni anayasa tüm toplumsal kesimlerin anayasası olacaktır. Yeni anayasa gençlerin anayasası olacaktır.”

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
AKP’li Fatih Şahin: “Gençlerin Anayasası Olacak”