AKP’li Şebnem Bursalı’nın Istakoz Paylaşımı Tartışma Yarattı

AKP'li Şebnem Bursalı'nın Istakoz Paylaşımı Tartışma Yarattı

AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı’nın Monaco Yat Kulübü’nde çekilen ve sosyal medyada paylaştığı ıstakoz ziyafeti fotoğrafı, parti içerisinde büyük tepki topladı. AK Parti MKYK Üyesi Mücahit Birinci, Bursalı’ya sert bir şekilde tepki göstererek, bu tür davranışların parti ilkeleriyle bağdaşmadığını ve bu tavrı sergileyenlerin partiden ayrılması gerektiğini vurguladı.

Tartışma yaratan olay, AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı’nın sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile başladı. Monaco Yat Kulübü’nde ıstakoz yediği bir fotoğraf paylaşan Bursalı’ya, AK Parti MKYK Üyesi Mücahit Birinci’den sert bir tepki geldi. Birinci, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “Milletimiz geçim sıkıntısındayken, millet çareler ararken, devletimiz dişini tırnağına takmış ekonomiyi düzeltmeye çalışırken, siz gidip Monaco’da ISTAKOZ yiyemezsiniz, hadi yediniz bunu paylaşamazsınız! O ki paylaştınız, o zaman bu partiden istifa edeceksiniz” dedi.

Olay, siyasi çevrelerde ve sosyal medyada geniş yankı buldu. CHP İstanbul Milletvekili Oğuz Kaan Salıcı da Bursalı’nın paylaşımını eleştirenler arasındaydı. Salıcı, “Gençler Eminönü’nde balık-ekmek yiyemezken, AKP Milletvekili Şebnem Bursalı’nın Monaco Yat Kulübü’ndeki ıstakoz ziyafeti sınıfsaldır, story atması görgüsüzlüktür, AKP kibrinin özetidir” diyerek, Bursalı’nın bu paylaşımının AK Parti ile toplum arasındaki bağı zayıflattığını ve sınıfsal bir çelişki yarattığını vurguladı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
AKP’li Şebnem Bursalı’nın Istakoz Paylaşımı Tartışma Yarattı