AKP’li Troll Furkan Bölükbaşı Ümit Özdağ’ı Kavgaya Çağırdı

AKP'li Troll Furkan Bölükbaşı Ümit Özdağ'ı Kavgaya Çağırdı

AKP’nin sosyal medya troll’ü Furkan Bölükbaşı, Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ ile arasındaki tartışmayı bir adım daha ileri götürerek onu kavgaya davet etti. Bölükbaşı, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Ümit Özdağ’ı etiketleyerek şu sözleri kullandı: “Eğer biraz erkekliğin kaldıysa seni 24 saat içinde teke tek kavgaya çağırıyorum. Erkekliğin kalmadıysa “ben erkek değilim, ancak birilerine para verip muhataplarımın ailelerine aşağılık hakaretler ettiren bir tetikçiyim” de diyebilirsin.”

Atatürk düşmanlığı ve AKP propagandasının sosyal medyada önde gelen isimlerinden birisi olarak bilinen Furkan Bölükbaşı daha önce Mustafa Kemal Atatürk’e hakaret ettiği için 1 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılmıştı.

Dövüş sanatları geçmişine sahip Zafer Partisi lideri Prof. Dr. Ümit Özdağ ise geçmişte kendisine küfür eden eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu bakanlık binasının önüne yüzleşmeye çağırmış ancak Süleyman Soylu binadan dışarı çıkmamış ve çok sayıda polisi Özdağ’ı durdurmak üzere görevlendirmişti.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
AKP’li Troll Furkan Bölükbaşı Ümit Özdağ’ı Kavgaya Çağırdı