Aksaray’da Alacaklı, Ölen Borçlusunun Mezarını Ateşe Verdi

Aksaray'da Alacaklı, Ölen Borçlusunun Mezarını Ateşe Verdi

Aksaray’da, borçları nedeniyle intihar eden Abdullah Köse’nin mezarı, kendisinden 250 bin TL alacaklı olduğunu iddia eden Alaaddin Yöndem tarafından kazılıp ateşe verildi. Yöndem, bu dehşet verici eylemi sosyal medyada canlı yayınlayarak, “Benim paramı öyle yiyip gidemezsin” dedi.

Aksaray’da yaşanan trajik bir olay, borç-alacak meselesinin nasıl vahim sonuçlar doğurabileceğini gözler önüne serdi. Abdullah Köse isimli vatandaş, Gülağaç yolu üzerindeki boş bir arazide borçları nedeniyle yaşamına son verdi. Köse’nin cenazesi, yerel geleneklere uygun olarak Ervah Kabristanlığı’nda toprağa verildi. Ancak olaylar, cenaze töreninin ardından beklenmedik bir şekilde gelişti.

Yöndem’in sosyal medya hesabındaki paylaşım

Alaaddin Yöndem isimli bir kişi, Köse’den 250 bin TL alacağı olduğunu öne sürerek, 20 Nisan günü benzin alıp mezarlığa gitti. Yöndem, bir süre mezarı kazdıktan sonra onu ateşe verdi. Tüm bu dehşete düşüren eylemler, Yöndem tarafından sosyal medya hesabından canlı yayınlanarak paylaşıldı. Yöndem yayınında, Abdullah Köse’ye yönelik öfkesini dile getirerek, “Sen bana hayatımın kazığını attın. Sen beni mahvettin, ben seni rahat bırakır mıyım? Şimdi seni burada yakmaz mıyım?” sözlerini kullandı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Aksaray’da Alacaklı, Ölen Borçlusunun Mezarını Ateşe Verdi