Akşener, İstifa Eden İsimleri Engelledi

Akşener, İstifa Eden İsimleri Engelledi

Son zamanlarda Türkiye’nin siyasi gündemini meşgul eden önemli gelişmelerden biri, İYİ Parti içerisinde yaşanan istifalar ve bunun sosyal medya yansımaları oldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İYİ Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan ve İBB Meclis üyesi Ali Kıdık, partiden ayrılma kararı aldıktan sonra İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından sosyal medyada engellendi.

İYİ Parti’nin seçimlere ittifak olmadan girme kararı almasının ardından, İbrahim Özkan’ın istifası dikkat çekti. Özkan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Ben sade bir halkım. Ne bir saygısızlık ettim ne kötü bir söz söyledim. Sn. Akşener önce takipten çıktı sonra engelledi. Canı sağ olsun…” ifadelerini kullandı.

Benzer şekilde, iki hafta önce istifasını veren Ali Kıdık da Akşener tarafından engellendiğini açıkladı. Kıdık, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, “Meral Hanım, ‘Kocamı sana emanet ettim. Senden başka kimseye güvenemeyiz’ dediğin adamı engelledin. Sana sonsuz teşekkür ederim. Kendini son kez tanıttığın için.” sözleriyle tepkisini dile getirdi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Akşener, İstifa Eden İsimleri Engelledi