Akşener’den Terör Eleştirisi: ‘Haine Hain Diyemeyenlerle Mücadele Ediyoruz’

Akşener’den Terör Eleştirisi: ‘Haine Hain Diyemeyenlerle Mücadele Ediyoruz'

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında terörle mücadelede iktidarın ve HDP’nin tutumunu sert bir dille eleştirdi. Akşener, Kuzey Irak’ta 12 askerin şehit olmasına rağmen iktidarın milli yas ilan etmediğini hatırlatarak, “24 saatte 12 şehit verdiğimiz bir günde kendi evlatları için milli yas ilan etmeyen bir zihniyet ile mücadele ediyoruz. Terörü bitirdik diye yalan söyleyen büyük bir basiretsizlikle mücadele ediyoruz.” dedi.

Parti lideri, PKK terörünü aklamaya çalışanlarla mücadele ettiklerini belirterek, “Haine hain diyemeyenlerle, oy kazanma uğruna sesini çıkarmayan koltuk fırsatçısı insanlarla mücadele ediyoruz. Adı sürekli değişen ama terörist başına sevdası hiç değişmeyen bir siyasi partinin bizim gözümüzde meşruiyeti yoktur. Kürt vatandaşlarımızı kendine kalkan olarak kullanıp terörü aklamaya çalışanaların gazi meclisimizde yeri yoktur.” ifadelerini kullandı.

Akşener, Kürtlerin bu vatanın has ve şerefli evlatları olduğunu vurgulayarak, “On binlerce insanımızı katleden bir caninin Kürtlerin bir değeri olarak pazarlanmasını kabul etmiyoruz. Kürtler bu vatanın has ve şerefli evlatlarıdır.” diye konuştu.

 

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Akşener’den Terör Eleştirisi: ‘Haine Hain Diyemeyenlerle Mücadele Ediyoruz’