Alageyik filmi nerede çekildi? Alageyik filminin oyuncuları ve konusu.

featured

Alageyik filmi nerede çekildi? bugün televizyonda yayınlanacak. Vizyon tarihi belirsiz tarihinde vizyona giren Dram türünde olan Alageyik nerede çekildi, Alageyik filmi oyuncuları kimler, Alageyik nerede çekilmiştir, Alageyik filmi konusu ne? İşte Alageyik hakkında merak edilen ayrıntılar haberimizde…

Alageyik filmi oyuncuları

Atıf Yılmaz yönetmenliğinde çekilen Alageyik filminin oyuncularının bir bölümünü şu isimler oluşturuyor: Yılmaz Güney, Talat Gözbak, Pervin Par, Muazzez Arçay…

Alageyik konusu

Alageyik konusu Halil, geyik avlamaya meraklı olan genç bir adamdır. Halil’in nişanlısı Zeynep, Halil’in bu tutkusundan şikayetçidir. Karaca Ali adındaki bir adam da Zeynep’e aşıktır. Halil’İn ava çıktığı bir zaman Ali, zor kullanarak Zeynep ile nişanlanır. Avdan döndükten sonra olanları öğrenen Halil, Ali’nin evini basar ve sevdiği kadını kurtarır. Ancak Ali’nin Zeynep’ten vazgeçmeye niyeti yoktur.

Alageyik filmi nerede çekildi?
Alageyik filmi için sözlükte neler dediler?
Alageyik hakkında ekşisözlük yazarlarından bazıları şunları söyledi:
ziya gokalp’in unlu $iiri .

gerçek bir insan (bkz: bayan) ismi olduğuna kimseler inanmak istemez nedense. kızılderili ismi olduğuna inanmak isteyenler de vardır. hergün yeni bir şey öğrenilebileceğini kabullenemeyen insanlardır bunlar genelde. onlardan filozof olmaz.

Alageyik filmi nerede çekildi

Vizyon tarihi belirsiz tarihinde vizyona giren Alageyik filminin nerede çekildiği çok merak ediliyor. Film hakkında detayları beyazperde ve imbd gibi portallardan öğrenebilirsiniz.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Alageyik filmi nerede çekildi? Alageyik filminin oyuncuları ve konusu.