Ali Babacan’dan Ak Parti’ye Tepki

featured

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Adıyaman kongresinde, “Bakıyoruz küçük ortağa, büyük ortak üzerinden neredeyse adeta bir vesayet oluşturmuş durumda.” ifadelerini kullandı.

DEVA Partisi Adıyaman kongresinde konuşan Genel Başkan Ali Babacan, AK Parti iktidarına MHP lideri Bahçeli üzerinden tepki gösterdi. Babacan, “Yüzde 10’luk genel başkan şu anda artık devleti de büyük ortağı da yönetir hale geldi.” dedi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Arınç’ın Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala açıklamalarının ardından Cumhurbaşkanlığı YİK Üyeliğinden istifasını hatırlatan Babacan, bu istifanın MHP lideri Bahçeli’nin sözlerinin ardından gerçekleştirildiğini savunarak, Bahçeli’nin iktidar üzerinden vesayet oluşturduğunu savundu.

Ali Babacan, “Yüzde 10’luk genel başkan şu anda artık devleti de büyük ortağı da yönetir hale geldi. Kendi yapıları içindeki düzenlemelere kadar ne olacağına artık küçük ortak karar veriyor. Bu millet size bunun için mi oy verdi? Gidin partinizin anahtarını küçük ortağa teslim edin diye mi oy verdi? Hem büyük ortağın hem de devletin rotasını artık küçük ortak belirler hale geldi. Bakıyoruz küçük ortağa, büyük ortak üzerinden neredeyse adeta bir vesayet oluşturmuş durumda.” ifadelerini kullandı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Ali Babacan’dan Ak Parti’ye Tepki