• İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İFTARA KALAN SÜRE 00:00:00
İMSAKİYE 2024 - İstanbul

Ali Koç’tan Dünya Fenerbahçeliler Günü Mesajı – Fenerbahçeliler Günü Ne Zaman?

featured

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, Dünya Fenerbahçeliler Günü münasebeti ile bir mesaj yayınladı. Başkan Ali Koç, Ülker Stadı’nda Fenerbahçe Futbol Kulübü’nün yeni sezon formasıyla yaptığı açıklamada şu sözleri sarf etti:

“Fenerbahçemizin renklerini, şanlı bayrağını ve güçlü armasını dünyanın dört bir yanında gururla temsil eden tüm taraftarlarımızı, derneklerimizi ve kongre üyelerimizi, stadımızdan dün lansmanını yaptığımız yeni sezon formamızla beraber sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Bugün kulübümüzün kuruluşunu simgeleyen, camiamızın gönlünde çok ayrı bir yeri olan asırlık çınarımızın gölgesinde, köklü tarihimizi simgeleyen 19 Temmuz günü.
Bu büyük kulübün bir parçası olan, ellerinden gelen tüm destekleriyle tribünlerde, salonlarda, gerektiğinde sokakta iyi günde kötü günde sonsuz bir fedakarlık ve aidiyet duygusuyla Fenerbahçe’nin yanında olan, yeri geldiğinde sarı-lacivert, yeri geldiğinde fener olan tüm taraftarlarımızın ’19 Temmuz Dünya Fenerbahçeliler Günü’nü canıgönülden kutlarım.
Bu kulüp sizinle güçlü, sizlerle ayrıcalıklı. Sizlerin desteğiyle her türlü zorluğun üstesinden gelecek güce sahiptir. Yarıştığımız her kulvarda zirveye oynayan bir spor kulübünden daha fazlası anlayışıyla, camiasıyla öncü ve örnek olan bir Fenerbahçe dileğiyle, birlik ve beraberliğin hiç eksilmediği sarı-lacivert başarılarla dolu daha nice 19 Temmuzlar temenni ediyorum. Bir kez daha iyi ki varsınız, iyi ki Fenerbahçe var, iyi ki Fenerbahçeliyiz.”

Dünya Fenerbahçeliler Günü Ne Zaman?

Dünya Fenerbahçeliler Günü Fenerbahçe Spor Kulübü taraftarları arasında her sene 19 Temmuz’da kutlanıyor. Bunun anlamı ise rakamsal olarak yazıldığında tarihin 19.07 olması. 1907 yılında kurulan Fenerbahçe Spor Kulübü Türkiye’nin en köklü kulüplerinden.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Ali Koç’tan Dünya Fenerbahçeliler Günü Mesajı – Fenerbahçeliler Günü Ne Zaman?