Almanya’da Kurt Adam Gündemi

Almanya'da Kurt Adam Gündemi

Almanya’nın Harz Dağları’nda ormanda çıplak yaşayan bir adam, turistlerin objektifine takıldı. Elinde tahta bir mızrak bulunan ve saç-sakalı uzamış olan adam, Alman basınında “kurt adam” olarak adlandırıldı. Bu kişinin yıllardır doğada tek başına hayatta kaldığı tahmin ediliyor.

Bild gazetesinin haberine göre, ormanda yaşayan adamın fotoğrafını çeken dağcılardan Gina Weiss, “Kum mağaralarına yaklaştığımızda kurt adamı gördük. Gözlerini dikip bize baktı ve hiçbir şey demedi. Tarih kitaplarındaki Taş Devri insanları gibi görünüyordu” dedi.

Almanya’nın Blankenburg bölgesinde daha önce de ormanda tek başına yaşayan gizemli bir adam olduğu iddia edilmişti. Yetkililer, son yıllarda kurt postuyla ormanlarda dolaşan bir adam görüldüğüne dair çok sayıda ihbar aldıklarını belirtti. Bölgede bazı barınaklara ve ateş yakma alanlarına da rastlanmıştı ancak “kurt adam” ilk kez görüntülenmiş oldu.

Bölgedeki itfaiye yetkilisi Alexander Beck, “Bu adam kesinlikle dışarıda nasıl yaşayacağını ve değişen hava şartlarına nasıl uyum sağlayacağını biliyor” diye konuştu.

Almanya’da yaklaşık üçte biri ormanlarla kaplı olan ülkede doğada tek başına yaşayan insanlarla ilgili efsaneler uzun yıllardır halk arasında yaygın. Kurt adam efsanesinin gerçek olup olmadığı ise merak konusu.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Almanya’da Kurt Adam Gündemi