Altınordu FK ‘ da İlk Antreman ve Başkan Seyit Mehmet Özkan İlk Açıklama

featured
Altınordu FK, 26 Türk futbolcusu ile çıktığı 2017-2018 sezonunun ilk antrenmanını izleyen Başkan Seyit Mehmet Özkan, kadroda 23 gencin bulunmasını “İşte benim takımım” diyerek yorumladı. “Bugünü 10 yıl önce hayal etmiştik” diyen Özkan, “Böyle bir anı bana yaşattığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.
YAŞ ORTALAMASI 20.2
Yeni kadronun yaş ortalamasının 20.2,  maç ve antrenman kıdemi açısından takımın 6,5 yıl ortalamaya sahip olduğunu vurgulayan Özkan, “Türkiye’nin en genç, ancak buna karşılık kıdemli ekibiyiz. Stoperde 19-20 yaşında iki gencimize forma vereceğiz. Bu demektir ki, rakipten 9-10 yaş küçük olacağız. Eksikliğimizi gidermek ve açığı kapatmak  için her gün üzerine bir şeyler koyarak çok daha fazla çalışacağız” yorumu yaptı.
MARKAMIZ ÇOK GÜÇLENDİ
Altınordu markasının artık çok güçlendiğini, bununla paralel olarak beklentilerin de yükseldiğine dikkat çeken Özkan, “Şunu iyi bilin ki, Avrupa’da üç büyüklerden sonra en fazla tanınan kulübüz. Bunda yetiştirici kimliğimiz önemli rol oynadı. Artık, toplumun beklediği üretken yapının doğru işlediğini ıspat etmek en önemli görevimiz. Kendimiz ve toplumla barışık, iletişimi güçlü kulüp yapımızı daha da geliştireceğiz. Sloganımız olan “İyi Birey, İyi Vatandaş, İyi Futbolcu” ya sıkı sıkıya sarılacağız. Ben artık A Takım maçlarına gitmeme düşüncemi de rafa kaldırıyorum. Ayda en az bir maçınıza geleceğim. Olmadığım yerde ise vekilim Barış Orhunbilge’dir” diye konuştu.
YARIM KALAN BİR İŞİMİZ VAR
Teknik Direktörümüz Hüseyin Eroğlu, yeni sezonun herkese hayırlı olmasını dileyerek, “Geçen sezondan yarım kalan bir işimiz var ve bunu tamamlayacağız. Aramıza deneyimli 3-4 oyuncu katmayı hedefliyoruz ancak acele etmeyeceğiz. Arif Morkaya ve Sinan Osmanoğlu, bizimle 5 yıldır birlikteydiler. Futbolda sözleşmeler gibi ayrılıklar da doğal. Oyun sistemine bağlı bir takımız ve yine doğru sistemi yakalamaya çalışacağız” dedi.
UĞUR ARSLAN KURU İMZALADI
İç transferde Erce Kardeşler ve Serkan Göksu ile anlaşan Altınordu’muz, üçüncü imzayı Uğur Arslan Kuru’ya attırdı. 16 Şubat 1989 doğumlu oyuncu, Altınordu’muzun mevcut kadrosunun en deneyimli futbolcusu oldu.

Altınordu’nun, 26 Türk futbolcusu ile çıktığı 2017-2018 sezonunun ilk antrenmanını izleyen Başkanımız Seyit Mehmet Özkan, kadroda 23 gencin bulunmasını “İşte benim takımım” diyerek yorumladı. “Bugünü 10 yıl önce hayal etmiştik” diyen Özkan, “Böyle bir anı bana yaşattığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi. YAŞ ORTALAMASI 20.2 Yeni kadronun yaş ortalamasının 20.2,  maç ve antrenman kıdemi açısından takımın 6,5 yıl ortalamaya sahip olduğunu vurgulayan Özkan, “Türkiye’nin en genç, ancak buna karşılık kıdemli ekibiyiz. Stoperde 19-20 yaşında iki gencimize forma vereceğiz. Bu demektir ki, rakipten 9-10 yaş küçük olacağız. Eksikliğimizi gidermek ve açığı kapatmak  için her gün üzerine bir şeyler koyarak çok daha fazla çalışacağız” yorumu yaptı. MARKAMIZ ÇOK GÜÇLENDİ Altınordu markasının artık çok güçlendiğini, bununla paralel olarak beklentilerin de yükseldiğine dikkat çeken Özkan, “Şunu iyi bilin ki, Avrupa’da üç büyüklerden sonra en fazla tanınan kulübüz. Bunda yetiştirici kimliğimiz önemli rol oynadı. Artık, toplumun beklediği üretken yapının doğru işlediğini ıspat etmek en önemli görevimiz. Kendimiz ve toplumla barışık, iletişimi güçlü kulüp yapımızı daha da geliştireceğiz. Sloganımız olan “İyi Birey, İyi Vatandaş, İyi Futbolcu” ya sıkı sıkıya sarılacağız. Ben artık A Takım maçlarına gitmeme düşüncemi de rafa kaldırıyorum. Ayda en az bir maçınıza geleceğim. Olmadığım yerde ise vekilim Barış Orhunbilge’dir” diye konuştu. YARIM KALAN BİR İŞİMİZ VAR Teknik Direktörümüz Hüseyin Eroğlu, yeni sezonun herkese hayırlı olmasını dileyerek, “Geçen sezondan yarım kalan bir işimiz var ve bunu tamamlayacağız. Aramıza deneyimli 3-4 oyuncu katmayı hedefliyoruz ancak acele etmeyeceğiz. Arif Morkaya ve Sinan Osmanoğlu, bizimle 5 yıldır birlikteydiler. Futbolda sözleşmeler gibi ayrılıklar da doğal. Oyun sistemine bağlı bir takımız ve yine doğru sistemi yakalamaya çalışacağız” dedi. UĞUR ARSLAN KURU İMZALADI İç transferde Erce Kardeşler ve Serkan Göksu ile anlaşan Altınordu’muz, üçüncü imzayı Uğur Arslan Kuru’ya attırdı. 16 Şubat 1989 doğumlu oyuncu, Altınordu’muzun mevcut kadrosunun en deneyimli futbolcusu oldu.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Altınordu FK ‘ da İlk Antreman ve Başkan Seyit Mehmet Özkan İlk Açıklama

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.