Aman Reis Duymasın filmi nerede çekildi? Aman Reis Duymasın filminin oyuncuları ve konusu.

featured

Aman Reis Duymasın filmi nerede çekildi? bugün televizyonda yayınlanacak. tarihinde vizyona giren Komedi türünde olan Aman Reis Duymasın nerede çekildi, Aman Reis Duymasın filmi oyuncuları kimler, Aman Reis Duymasın nerede çekilmiştir, Aman Reis Duymasın filmi konusu ne? İşte Aman Reis Duymasın hakkında merak edilen ayrıntılar haberimizde…

Aman Reis Duymasın filmi oyuncuları

Onur Tan yönetmenliğinde çekilen Aman Reis Duymasın filminin oyuncularının bir bölümünü şu isimler oluşturuyor: Mustafa Üstündağ, Ozan Akbaba, Emir Benderlioğlu, Ceren Benderlioğlu…

Aman Reis Duymasın konusu

Aman Reis Duymasın konusu “Aman Reis Duymasın” filmi, yeraltı mafya camiasının çıktığı bir tatili konu ediniyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden tanıdığımız karakterler, tatil için gittikleri yere adımlarını atar atmaz inanılmaz olaylarla karşılaşırlar. Ancak bu onları yıldırmaz ve tatillerine devam ederler. Alışkın oldukları büyük şehrin atmosferinden eser burada yoktur. Küçük bir kasaba olan tatil merkezinde başlarına gelmeyen kalmayacaktır. En büyük korkuları ise liderleri Hızır Çakırbeyli’nin bu olanları duyacak olmasıdır.

Aman Reis Duymasın filmi nerede çekildi?
Aman Reis Duymasın filmi için sözlükte neler dediler?
Aman Reis Duymasın hakkında ekşisözlük yazarlarından bazıları şunları söyledi:
ismi çok manidar olan sinema filmi. mesaj mıdır nedir.

13 aralık’ta vizyona girecek olan komedi filmi. “eşkiya dünyaya hükümdar olmaz ekibinden” başlığı ile medya duyurusu yapılan yapımın fragmanını atv dizi oyuncularının fotoğrafta rakıyı saklaması hadisesi ile bolca konuşulan oktay kaynarca seslendiriyor.

Aman Reis Duymasın filmi nerede çekildi

tarihinde vizyona giren Aman Reis Duymasın filminin nerede çekildiği çok merak ediliyor. Film hakkında detayları beyazperde ve imbd gibi portallardan öğrenebilirsiniz.

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Aman Reis Duymasın filmi nerede çekildi? Aman Reis Duymasın filminin oyuncuları ve konusu.