Amasya’da Zincirleme Kaza

Amasya'da Zincirleme Kaza

Amasya’nın Merzifon ilçesinde, havalimanı yolu kavşağında üç aracın karıştığı trafik kazası yaşandı. Kaza sonucunda bir kişi hayatını kaybederken, üç kişi de yaralandı.

Kaza, bugün saat 15.22’de meydana geldi. Veli Tunç (69) idaresindeki 05 DY 512 plakalı otomobil, kavşağa giriş yaparken Necmiye Aydın’ın kullandığı 05 ACM 578 plakalı otomobille çarpıştı. Bu sırada Murat Güner’in yönetimindeki 34 DPL 903 plakalı minibüs de kazaya dahil oldu. Çarpışmanın şiddetiyle otomobilde bulunan Niyaz Tunç (66) olay yerinde hayatını kaybetti. Aynı araçta bulunan Veli Tunç, Figen Tunç (38) ve Abdulkadir Dinç (27) ise yaralandı.

Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri geldi. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra Merzifon Kara Mustafa Paşa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldılar. Niyaz Tunç’un cenazesi ise hastane morguna gönderildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, kaza yerindeki araçlar çekici yardımıyla kaldırıldı. Trafik bir süre tek yönlü olarak sağlandı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Amasya’da Zincirleme Kaza