Anadolu Adliyesi hakimi, eşi tarafından bıçaklanıp, kızgın yağ ile yakıldı

featured

Anadolu Adliyesi hakimi, eşini bıçaklayıp, kızgın yağ ile yaktı İstanbul Kadıköy’de  Anadolu Adliyesi’nde görevli hâkim Necmi Arslan (54) ile eşi Hande Arslan (43) tarafından ödlürdürüldü.

İkili arasında çıkan tartışmada eşini önce bıçaklayan Hande Arslan daha sonra ise kızgın yağ dökerek yaktı. Eşini öldüren Hande Arslan kendisini 3. kattaki evlerinin balkonundan aşağı attı. İhbar üzerine olay yerine Polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri yaralı halde yerde yatan Hande Arslan’ı ambulansla, Göztepe Şehir Hastanesi’ne sevk etti. Bina görevlisi Murat Taşçıoğlu, eşinin hastaneye kaldırıldığını söylemek için hâkim Necmi Arslan’a mesaj attı, fakat yanıt alamadı. Dairede başka birinin olup olmadığını öğrenmek isteyen polis ekipleri ise, kapıyı çilingirle açarak içeri girdi. Ekipler hâkim Necmi Arslan’ı bıçaklanmış halde yerde yatarken buldu. Sağlık ekipleri Necmi Arslan’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Hande Arslan ise kaldırıldığı hastanede doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

 

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Anadolu Adliyesi hakimi, eşi tarafından bıçaklanıp, kızgın yağ ile yakıldı