Anadolu Ajansından İlber Ortaylı’ya Büyük Saygısızlık Mikrofonu Önünden Aldılar!

featured

Anadolu Ajansı’ndan Prof. Dr. İlber Ortaylı ve izleyicilere büyük saygısızlık yapıldı.

İlber Ortaylı, “Fesli” olarak bilinen Tarihçi Kadir Mısıroğlu’nun “Keşke Yunan galip gelseydi” sözlerini eleştirince AA’nın mikrofonu önünden alındı, AA çalışanları programı terk etti.

Anadolu Ajansı gibi Cumhuriyetin kuruluşuna tanıklık etmiş ve Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde açılmış olan önemli bir kuruluşun böyle bir saygısızlık yapması akıllarda soru işaretleri oluşturdu.

Prof. Dr. İlber Ortaylı’nın ‘Keşke Yunan galip gelseydi’ diyen hain Kadir Mısıroğlu’na tepki göstermesi Anadolu Ajansı’nı rahatsız etti.Olay büyük tepkiye neden oldu.

MİKROFONU ÖNÜNDEN ÇEKTİLER

Aksaray Belediyesi Kitap Günleri´ne onur konuğu olarak katılan ünlü Tarihçi Yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı yaptığı konuşmada, Atatürk ve Türkiye Cumhuriyetine düşmanlığı ile gündeme gelen ve kamuoyunda ‘fesli meczup’ olarak bilinen Kadir Mısıroğlu’nun ”Keşke Yunan Galip Gelseydi” sözlerini eleştirdi. Eleştirilerin üzerine Anadolu Ajansı muhabirlerinin mikrofonu Ortaylı’nın önünden çektiği ve programı terk ettiği görüldü

İlber Ortaylı, yapılan saygısızlığı görmezden gelerek sözlerine devam etti. Geçen sene yaşanan olayın görüntüleri yeni ortaya çıkarken, yapılan saygısızlığa tepkiler büyüyerek devam ediyor.

İŞTE TEPKİ ÇEKEN O GÖRÜNTÜLER

https://twitter.com/Kosecki_FAN/status/1298973527928963072

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Anadolu Ajansından İlber Ortaylı’ya Büyük Saygısızlık Mikrofonu Önünden Aldılar!