Angus Cloud Hayatını Kaybetti

Angus Cloud Hayatını Kaybetti

Euphoria dizisindeki Fezco karakteriyle ünlenen Angus Cloud, 31 Ağustos’ta Kaliforniya’daki evinde ölü bulundu. 25 yaşındaki genç oyuncunun ölüm nedeni henüz açıklanmadı, ancak babasının ölümü sonrası ruhsal sorunlar yaşadığı biliniyordu. Peki Angus Cloud kimdi, nasıl bir hayat sürdürdü ve neden bu kadar erken aramızdan ayrıldı?

Oakland, Kaliforniya’da doğan Angus, asıl adıyla Conor Angus Cloud Hickey, İrlanda kökenli bir aileden geliyordu. Euphoria dizisi için seçmelere katılmadan önce oraya taşınmayı planlıyordu. Sanat ve tasarıma ilgisi olan genç oyuncu, Oakland Sanat Okulu’nda Üretim Tasarımı bölümünde okudu.

Oyunculuk kariyeri ise tamamen tesadüflere dayanıyordu. Brooklyn’de bir tavuk ve waffle restoranında çalışırken, Euphoria’nın döküm ajanı Jennifer Venditti tarafından keşfedildi. Venditti, Angus’u dolandırıcı zannettiği için onunla konuşmaya başlamıştı. Ancak Angus’un doğal karizması ve sokak akıllılığı onu etkiledi ve ona dizideki Fezco rolünü teklif etti.

Fezco, Euphoria dizisinin en sevilen karakterlerinden biriydi. Uyuşturucu satıcısı olan Fezco, dizinin ana karakteri Rue (Zendaya) ile yakın arkadaştı ve ona koruyucu bir abi gibi davranıyordu. Angus’un canlandırdığı Fezco, hem tehlikeli hem de duygusal yönleriyle izleyicilerin ilgisini çekti.

Angus Cloud, Euphoria dışında The Line (2019) ve North Hollywood (2021) gibi filmlerde de rol aldı. Ancak en büyük çıkışını Euphoria ile yaptı ve dizinin ikinci sezonunda da yer aldı.

Hayatında ise son zamanlarda zorluklar vardı. Babası Temmuz ayında kanserden hayatını kaybetti ve Angus da cenazesi için İrlanda’ya gitti. Döndükten sonra ise ciddi intihar düşünceleriyle mücadele ettiği söylendi. Ailesine yakın bir kaynak, Entertainment Tonight’a yaptığı açıklamada, “Angus çok zor bir dönemden geçiyordu. Babasının ölümü onu çok etkiledi. Kendine zarar vermekten korkuyorduk” dedi.

Kesin ölüm nedeni ise yapılacak otopsi sonucunda belli olacak. Ancak genç oyuncunun intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Angus’un ani vefatı, hem ailesini hem de sevenlerini yasa boğdu.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Angus Cloud Hayatını Kaybetti