Ankara-Niğde Otoyolu’nda Otomobil TIR’a Çarptı

Ankara-Niğde Otoyolu’nda Otomobil TIR'a Çarptı

Ankara-Niğde Otoyolu’nda meydana gelen trafik kazasında bir aile büyük acı yaşadı. Şanlıurfa’ya giden ailenin içinde bulunduğu otomobil, Tır’ın altına girerek alev aldı. Kazada otomobil sürücüsünün babası hayatını kaybederken, sürücü ve eşi yaralandı. TIR sürücüsü ise gözaltına alındı.

Kaza, bugün saat 11.00 sıralarında Ankara-Niğde Otoyolu Gülhüyük Mahallesi yakınlarında gerçekleşti. Yunus D. (30) idaresindeki 34 GMD 713 plakalı otomobil, sağ şeritte seyreden Şadan E. (45) yönetimindeki 38 JF 267 plakalı TIR’a arkadan çarptı. Çarpışmanın etkisiyle otomobil, TIR’ın altına girdi ve alev aldı. Kazayı gören diğer sürücüler, durumu sağlık, itfaiye ve jandarma ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını söndürmek için müdahale etti. Sağlık ekipleri ise yaralılara ilk yardım yaptı. Otomobilde bulunan Fuat D. (55) isimli şahıs, olay yerinde hayatını kaybetti. Otomobil sürücüsü Yunus D. ve eşi Sebiha D. (28) ise yaralı olarak Şereflikoçhisar Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

TIR sürücüsü Şadan E. ise jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Kaza yerinde inceleme yapan jandarma ekipleri, otoyoldaki kamera kayıtlarını da incelemeye aldı. Kazanın nedeninin belirlenmesi için çalışmaların devam ettiği bildirildi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Ankara-Niğde Otoyolu’nda Otomobil TIR’a Çarptı