Ankara’da Aidat Tartıması Kanlı Bitti

Ankara'da Aidat Tartıması Kanlı Bitti

30 Mayıs 2023 tarihinde Ankara Etimesgut’ta yaşanan olayda, aidatını ödemeyen bir apartman sakini, kendisine tepki gösteren apartman yöneticisine cami avlusunda saldırdı. Saldırgan, apartman yöneticisini darp edip bıçakladıktan sonra kaçtı. Yaralı apartman yöneticisi hastaneye kaldırılırken, saldırgan polis tarafından yakalandı.

Ankara’nın Etimesgut ilçesinde geçen cumartesi günü kan donduran bir olay yaşandı. Aykut K. (27) isimli bir apartman sakini, aidatını ödemediği için kendisine sık sık uyarılarda bulunan apartman yöneticisi Mürsel U.’yu (79) bıçaklamak suretiyle yaraladı.

Olay, cumartesi günü öğle saatlerinde Etimesgut’taki bir caminin avlusunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Aykut K., camiye giderken apartman yöneticisi Mürsel U.’yu cami avlusunda gördü. Aralarında aidat yüzünden çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Aykut K., yanında getirdiği bıçakla Mürsel U.’yu darp edip bacağından bıçakladı. Olay yerinden kaçan Aykut K., kısa sürede polis ekipleri tarafından yakalandı.

Yaralanan Mürsel U. ise olay yerine gelen ambulansla Bilkent Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Mürsel U.’nun hayati tehlikesinin bulunmadığı ve tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Adliyeye sevk edilen Aykut K. ise çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Ankara’da Aidat Tartıması Kanlı Bitti