Ankara’da Eğlence Mekanında 61 Bin Liralık Hesap Şoku

Ankara’da Eğlence Mekanında 61 Bin Liralık Hesap Şoku

Ankara’da bir eğlence mekanında yaşanan skandal olayda, Haydar B. (30) isimli vatandaş, hesap ödemek istemediği için iş yeri sahibi ve çalışanları tarafından darp edilerek 61 bin lira dolandırıldı. Olayla ilgili 9 kişi hakkında 33’er yıl hapis istemiyle dava açıldı.

Olay, 25 Mayıs’ta Altındağ’daki bir eğlence mekanında gerçekleşti. Haydar B., mekanda eğlenirken kendisine gelen ilk iki hesabı, toplamda 3240 lira ödedi. Ancak daha sonra iş yerinde çalışan bir kadının masasına oturmasıyla birlikte 61 bin 500 liralık üçüncü bir hesap geldi. Bu hesabı kabul etmeyen Haydar B., iş yeri çalışanları tarafından zorla idari bölüme götürüldü. Burada dövülen Haydar B.’nin cep telefonuna el konularak, mobil bankacılık uygulaması kullanılarak iki kişiye toplamda 61 bin 500 lira para transferi yapıldı. Haydar B., daha sonra mekandan atıldı ve polise başvurdu.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı soruşturma sonucunda, iş yeri sahipleri Ş.K. ve N.K. ile birlikte 9 şüpheli hakkında iddianame hazırlandı. İddianamede şüphelilerin, ‘neticesi sebebiyle ağırlaşmış yaralama’, ‘birden fazla kişi ile birlikte iş yerinde silahla yağma’ ve ‘cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ suçlarından toplamda her biri için 33 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılması talep edildi. İddianamede ayrıca, Haydar B.’nin vücudunda kırık oluştuğu ve yaralarının basit tıbbi müdahale ile iyileştirilemediği belirtildi. İddianame, Ankara 11. Ağır Ceza Mahkemesi’nce kabul edildi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Ankara’da Eğlence Mekanında 61 Bin Liralık Hesap Şoku