Ankara’da Gürültü Kavgası Kanlı Bitti: 5 Ölü

Ankara'da Gürültü Kavgası Kanlı Bitti: 5 Ölü

Ankara’nın Sincan ilçesinde, geçtiğimiz günlerde yaşanan ve beş kişinin hayatını kaybettiği trajik olayın ayrıntıları gün yüzüne çıkmaya başladı. Edinilen bilgilere göre, gürültü yüzünden çıkan tartışma kanlı bir çatışmaya dönüştü. Tahsin Ü. (72) isimli zanlı, komşularıyla yaşadığı gürültü tartışmasının ardından pompalı tüfekle beş kişiyi öldürerek tutuklandı.

Tahsin Ü.’nün verdiği ifade, olayın vahim boyutlarını ortaya koydu. Zanlı, komşularının gürültü yapması üzerine uyarıda bulunmak için yanına av tüfeğini aldığını belirtti. Tahsin Ü., “Çocuklar salonda top oynuyordu. Onlara çok gürültü yaptıklarını, uyuyamadığımı söyledim. Hamdi ve annesi Behiye üzerime yürüyünce, Hamdi’ye ve ardından Behiye’ye ateş ettim” dedi.

Zanlı, olayın geri kalan kısmını hatırlamadığını ifade ederek, “O geceden aklımda kalan Sunay’a, Hamdi’ye ve Behiye’ye bir el ateş ettiğimdir. Evden çıktığımı hatırlıyorum. Evin içerisinde yaşanan diğer hadiseleri hatırlamıyorum.” şeklinde konuştu.

Bu kan donduran olay, Sincan’ı ve tüm ülkeyi yasa boğdu. Bir komşuluk tartışmasının bu kadar trajik bir sonuca ulaşması, toplumda büyük bir üzüntü ve şaşkınlık yarattı. Olayın ardından başlatılan soruşturma devam ederken, yaşananlar hakkında daha fazla bilgiye ulaşılması bekleniyor.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Ankara’da Gürültü Kavgası Kanlı Bitti: 5 Ölü