Ankara’da Otobüslerin Rengi Anketle Belirli Olacak

featured

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nce alınacak 282 otobüsün rengini ve tasarımını Ankara’lı vatandaşlar oylayacak. 28 Mayıs’a kadar otobüs tasarım önerilerini ‘[email protected]’ adresine gönderebilecek.

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde kredisi onaylanan 254’ü CNG’li, 28 adedi ise dizel olmak üzere toplam 282 yeni otobüs alımı için çıkılan ihale süreci tamamlandı.

EGO (Elektrik Gaz Otobüs) Genel Müdürlüğü, vatandaşların renk ve tasarım fikirlerini 28 Mayıs tarihine kadar [email protected]’ adresine gönderebileceğini açıkladı.

Örnek tasarımların da vatandaşlarla paylaşıldığı ilk aşamada başkentlilerden gelecek yeni tasarımlar komisyon tarafından belirlenecek değerlendirme sonucu seçilecek. İkinci aşamada ise seçilen tasarımlar Ankaralıların beğenisine sunularak, bir anket düzenlenecek.

Başkentlilerin kent yönetiminde söz sahibi olması amacıyla anket gerçekleştirecek olan EGO Genel Müdürlüğü, yaptığı duyuru ile otobüs filosuna katılacak yeni otobüslerin renk ve tasarımları konusundaki fikirlerini paylaşmak isteyen vatandaşların 28 Mayıs Cuma gününe kadar “[email protected]” adresine A4 formatında çizerek ya da yazılı metin olarak mail atacaklarını açıkladı.

 

 

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Ankara’da Otobüslerin Rengi Anketle Belirli Olacak