Annesinin Ölüm Haberini Veren Doktoru Yumrukladı

Annesinin Ölüm Haberini Veren Doktoru Yumrukladı

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde, bir hastanın oğlu, annesinin ölüm haberini veren doktora saldırarak büyük bir skandala neden oldu. Olay, hastanenin güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Dün sabah meydana gelen olayda, dahili yoğun bakım servisinde görevli asistan doktor B.B.Ö., kanser tedavisi gören bir hastanın çoklu organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybettiğini hastanın oğlu Volkan K.’ya bildirdi. Bu haberin ardından Volkan K., doktor B.B.Ö.’ye fiziksel saldırıda bulundu. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, doktorun Volkan K. ile konuştuğu ve kısa bir süre sonra Volkan K.’nin doktora ard arda yumruk attığı görülüyor. Güvenlik görevlileri olaya müdahale ederken, hastane yönetimi acil durum prosedürü olan ‘beyaz kod’ bildiriminde bulundu.

Olayın ardından hastaneye gelen polis ekipleri, Volkan K.’yi gözaltına aldı. Yapılan kontrollerde Volkan K.’nin 1.30 promil alkollü olduğu tespit edildi. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Volkan K., hakimlik tarafından ev hapsi cezasına çarptırıldı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Annesinin Ölüm Haberini Veren Doktoru Yumrukladı