Antalya’da 7 Yaşındaki Çocuk Duvar Çökmesi Sonucu Hayatını Kaybetti

Antalya'da 7 Yaşındaki Çocuk Duvar Çökmesi Sonucu Hayatını Kaybetti

Antalya’nın Finike ilçesinde yaşanan trajik bir olayda, bir istinat duvarının çökmesi sonucu 7 yaşındaki Mihriban Kaftanlı hayatını kaybetti. Gökbük İlkokulu öğrencisi olan Kaftanlı, okul çıkışında arkadaşlarıyla birlikte çay kenarındaki bir eve ait 5 metrelik taş duvarın yanındaki bankta oturuyordu. Bu sırada duvarın aniden çökmesi sonucu göçük altında kaldı.

Olayda yaralanan 6 yaşındaki S.C.B. ise sağlık ekipleri tarafından kurtarıldı ve tedavi altına alındı. Diğer iki çocuk ise son anda kurtularak, bu korkunç olaydan hafif sıyrıklarla kurtuldu. Yaklaşık iki saat süren kurtarma çalışmalarının ardından Mihriban Kaftanlı ve S.C.B. enkazdan çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Ancak Mihriban Kaftanlı, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, çocukların oturduğu bankın yanındaki duvarın hızla çöktüğü ve çocukların üzerine yıkıldığı anlar yer alıyor. Finike Cumhuriyet Başsavcılığı, olayla ilgili soruşturma başlattı. Yıkılan duvarın, arazi sahibi tarafından iki yıl önce yenilendiği belirtilirken, sorumluların tespitine yönelik kapsamlı bir çalışma yürütüldüğü kaydedildi. Mihriban Kaftanlı’nın cenazesi, Gökbük Mahallesi’nde toprağa verilecek.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Antalya’da 7 Yaşındaki Çocuk Duvar Çökmesi Sonucu Hayatını Kaybetti