Antalya’da Arkeolog Sinan Sertel Öldürüldü

featured

Antalya’daki Olympos Antik Kenti kazılarında doktora yapan ve kazı ekibi başkan yardımcısı olan Sinan Serter (32) Kemer ilçesinde ağaç kesme yüzünden çıkan tartışmada göğüsünden bıçaklanarak öldürüldü.

Olay, 15:30 civarında, Kemer’e bağlı Ulupınar mahallesi Çıralı sahilinde meydana geldi. Yürütülen kazı çalışmaları sırasında ağaç kesildiği iddaası üzerine Sinan Sertel ve zanlı S.P. arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın devamı etmesi üzerine yanında bulundurduğu bıçakla Sinan Sertel’i göğüsünden bıçaklayarak ağır yaralanmasına neden oldu. Olayı görenlerin Sağlık ekiplerine ve jandarma’ya haber vermesi üzerine, sağlık ekipleri tarafından yaralıya ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Ardından hastane’ye götürülmek üzere ambulansa bindirilen Sinan Sertal tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Katil zannlısı S.P. ise kısa süre içerisinde yakalanarak gözaaltına alındı. Alınan ilk ifadesinde bıçağı denize attığını söyleyen zanlı ifadesini değiştirerek bıçağı ormanlık alana attığını itiraf etti. Zanlının işlemlerinin sürdürüldüğü açıklandı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Antalya’da Arkeolog Sinan Sertel Öldürüldü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.