Antalya’da Kaybolan Rus Turist Ormanda Ölü Bulundu

Antalya'da Kaybolan Rus Turist Ormanda Ölü Bulundu

Antalya İl Emniyet Müdürlüğü, Antalya’nın Kemer ilçesindeki bir vakayla ilgili önemli bir açıklama yaptı. Açıklamaya göre, tek başına doğa yürüyüşüne çıkan ve daha sonra kaybolan Rus vatandaşı Nadezhda Larygina, ormanda ölü bulundu.

Nadezhda Larygina, Antalya’nın popüler tatil beldesi Kemer’de bulunan bir otelde konaklarken, 4 Ocak’ta doğa yürüyüşüne çıktı ve geri dönmedi. Otel yetkilileri, Larygina’nın 8 Ocak’ta otelden çıkış yapması gerektiğini, fakat kendisine ulaşılamadığını bildirdi. Bu durum üzerine, kayıp kadınla ilgili araştırmalar başlatıldı.

Yapılan aramalar sonucunda, Larygina’nın Çalış Tepesi istikametinde yürüdüğü tespit edildi. AFAD ekipleri tarafından yürütülen arama kurtarma çalışmaları sırasında, Larygina’nın cesedi ormanlık alanda bulundu. Emniyet Müdürlüğü’nün açıklamasına göre, Larygina’nın yanında parası, gözlüğü gibi kişisel eşyaları ve boş uyku hapı kutuları bulundu. İlk bulgulara göre, şüpheli bir durum tespit edilmedi.

Olayla ilgili olarak Kemer Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adli soruşturma başlatıldı. Soruşturma, Larygina’nın ölümüne neden olan faktörleri ve olayın arka planını aydınlatmayı amaçlıyor.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Antalya’da Kaybolan Rus Turist Ormanda Ölü Bulundu