Antalya’da Kredi ve Miras Kavgası

Antalya'da Kredi ve Miras Kavgası

Antalya’nın Serik ilçesinde, eski mahalle muhtarı ile ağabeyi arasında kredi ve miras nedeniyle çıkan kavgada, ağabey av tüfeğiyle vurularak ağır yaralandı. Vücudundan 300’e yakın saçma çıkarılan ağabeyin hayati tehlikesi devam ediyor.

Olay, 25 Ağustos Çarşamba günü, Abdurrahmanlar Mahallesi Fatih Caddesi’nde yaşandı. İddiaya göre, eski Abdurrahmanlar Mahallesi Muhtarı Tuncer Yıldırım (52), kredi ve miras meselesi yüzünden uzun süredir arası bozuk olan ağabeyi Osman Yıldırım (59) ile oğlu Adem Yıldırım (27) ile öğlen saatlerinde tartıştı. Tartışmanın ardından karakola giden taraflar, birbirlerinden şikayetçi oldu.

Akşam saatlerinde evine dönen Tuncer Yıldırım, komşu da olduğu ağabeyinin evinin önünden geçerken, ona hakaret etmeye başladı. Ağabeyini sokakta gören Tuncer Yıldırım, yanında bulunan av tüfeğiyle ateş açtı. Ağabeyi Osman Yıldırım, koşarak eve sığınmaya çalışırken, vücuduna isabet eden saçmalarla kanlar içinde yere yığıldı. Tuncer Yıldırım ise olay yerinden kaçtı.

Olayı gören Osman Yıldırım’ın oğlu Adem, hemen jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk müdahaleyi yaptıkları Osman Yıldırım’ı Serik Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Burada yapılan ilk tetkiklerde, Yıldırım’ın vücudunda 300’e yakın saçma olduğu belirlendi. Durumu ağır olan Yıldırım, daha sonra Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Yıldırım’ın hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

Jandarma ekipleri tarafından yakalanan Tuncer Yıldırım ise gözaltına alındı. İfadesinin alınmasının ardından adliyeye sevk edilen Tuncer Yıldırım, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Antalya’da Kredi ve Miras Kavgası