Antrenör’den Öğrenciye Tekme Tokat Dayak

Antrenör'den Öğrenciye Tekme Tokat Dayak

Konya Ereğli’de yaz okulunda futbol eğitimi alan bir öğrenci, antrenörü olan beden eğitimi öğretmeninin oğluna faul yaptığı gerekçesiyle sahada darp edildi. Olay anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Olay, 2 Eylül günü Sümer Futbol Yaz Okulu’nda meydana geldi. Futbol maçı sırasında antrenörün oğluna faul yapan bir öğrenci, antrenör ve beden eğitimi öğretmeni Halil A. tarafından saldırıya uğradı. Halil A., öfkeyle koşarak geldiği çocuğun boynuna sarılarak tokat attı, ardından da yerde tekmelerle vurdu. Diğer öğrenciler ise şok içinde olayı izledi.

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, Halil A.’nın çocuğu futbol sahasının tellerine sıkıştırarak dövdüğü, çocuğun aldığı darbelerle yere düştüğü görülüyor. Çocuk yerdeyken de Halil A.’nın tekmelemeye devam ettiği görülüyor.

Olay sonrası aile, güvenlik kamerası görüntülerini izleyerek yaşananlara tepki gösterdi. Aile, “Sümer Futbol Kulübü antrenörü aynı zamanda Sümer Ortaokulu’nda beden eğitimi öğretmeni olarak görev yapan Halil A., kendi oğluna faul yaptığı için oğlumu darp ediyor. Çocuklarımızı kimlere emanet ettiğimizi herkesin görmesini isteriz” dedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Antrenör’den Öğrenciye Tekme Tokat Dayak