AÖF Online final sınavı soruları cevapları – 2020

featured

Korona virüsü nedeniyle Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) final sınavları çevrimiçi (online) olarak yapma kararı aldı. Covid 19 için hazırlanan test arayüzüyle kontrol edilen sistem 18 Nisan’da hizmete açıldı. AÖF bahar dönemi sonu sınavları, yani AÖF final sınavları 24 Haziran-8 Temmuz 2020 arasında yapılacak. Yüzbinlerce AÖF öğrencisi sınavlara hazırlanırken, öğrenciler aöf online final sınav soruları cevapları merak ediliyor….

aöf sınav giriş ekranı için bu bağlantıya tıklayın

https://esinav.anadolu.edu.tr/

aöf final sınavı soruları cevapları

Sınavlara ait sorular ve cevaplar henüz yayınlanmadı. Soru ve cevapların sınavların ardından karışık şekilde yayınlanacağı düşünülüyor. Anadolu Üniversitesi sınavlarında farklı kitapçık grupları yer aldığı için sorular karışık şekilde işleniyor ve yayınlanıyor.

Yeni Koronavirüs önlemleri kapsamında, Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri’nin Yurt içi ve Yurt Dışı Programlarının 2019-2020 Öğretim Yılı Bahar Dönemi dönem sonu sınavları, internet tabanlı ortamlarda yapılacaktır.

Yurt içi ve yurt dışı programlar için sınav sistemi; 24 Haziran’dan başlayarak 8 Temmuz 23:59’a kadar (Türkiye saati ile) erişime açık olacaktır.

Sınav kaç dakika sürecek?
AÖF bahar dönemi sınavlarında öğrencilere sorumlu olduğu her ders için 20 soru yöneltilecek. Öğrencilere 20 soru için toplam 30 dakika süre verilecek. Sınav başladığında adaylara ekranda yalnızca bir soru gösterilecek. Öğrenciler soruyu cevaplandırarak veya boş bırakarak bir sonraki soruya geçiş yapabilecekler. Sorular arasında ileri veya geri gitme imkanı olmadığı için işaretlenmemiş sorular boş bırakılmış kabul edilecek.

Acil Durum ve Afet Yönetimi aöf final sınav soru cevapları, Adalet aöf final sınav soru cevapları, Aşçılık aöf final sınav soru cevapları, Bankacılık ve Sigortacılık aöf final sınav soru cevapları, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı aöf final sınav soru cevapları, Coğrafi Bilgi Sistemleri aöf final sınav soru cevapları, Çağrı Merkezi Hizmetleri aöf final sınav soru cevapları, Çocuk Gelişimi aöf final sınav soru cevapları, Dış Ticaret aöf final sınav soru cevapları, Elektrik Enerjisi Üretim aöf final sınav soru cevapları, İletim ve Dağıtımı final aöf sınav soru cevapları, Emlak ve Emlak Yönetimi aöf final sınav soru cevapları

Engelli Bakım ve Rehabilitasyon aöf final sınav soru cevapları, Ev İdaresi aöf final sınav soru cevapları, Fotoğrafçılık ve Kameramanlık aöf final sınav soru cevapları, Halkla İlişkiler ve Tanıtım final  sınav soru cevapları, İlahiyat aöf final sınav soru cevapları, İlahiyat aöf final sınav soru cevapları, İnsan Kaynakları Yönetimi aöf final sınav soru cevapları, İş Sağlığı ve Güvenliği aöf final sınav soru cevapları, İşletme Yönetimi final  sınav soru cevapları, Kültürel Miras ve Turizm aöf final sınav soru cevapları, Laborant ve Veteriner Sağlık aöf final sınav soru cevapları, Lojistik aöf final sınav soru cevapları, Marka İletişimi aöf final sınav soru cevapları, Medya ve İletişim aöf final sınav soru cevapları, Menkul Kıymetler ve Sermaye Piyasası aöf final sınav soru cevapları, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları aöf final sınav soru cevapları, Özel Güvenlik ve Koruma aöf final sınav soru cevapları, Perakende Satış ve Mağaza Yönetimi aöf final sınav soru cevapları, Radyo ve Televizyon Programcılığı aöf final sınav soru cevapları, Sağlık Kurumları İşletmeciliği aöf final sınav soru cevapları, Sosyal Hizmetler aöf final sınav soru cevapları, Sosyal Medya Yöneticiliği aöf final sınav soru cevapları, Spor Yönetimi aöf final sınav soru cevapları, Tarım aöf final sınav soru cevapları, Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik aöf final sınav soru cevapları, Turizm ve Otel İşletmeciliği aöf final sınav soru cevapları, Turizm ve Seyahat Hizmetleri aöf final sınav soru cevapları, Web Tasarımı ve Kodlama aöf final sınav soru cevapları, Yaşlı Bakımı aöf final sınav soru cevapları, Yerel Yönetimler aöf final sınav soru cevapları

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
AÖF Online final sınavı soruları cevapları – 2020