Apolas Boş Boş Konuştu… Soykırım Yok Diyemedi.

featured

“Pontusçu” olarak tanınan Apolas Lermi youtube hesabından “Hakkımızdaki yalan haberlerle ilgili açıklamamızdır.” başlığıyla bir video yayınlandı. Apolas, 7 dakikayı geçen video konuşmasında, haberlerde yer alan video için konuşma gerçek değil demedi. Bununla birlikte Pontus bayrağı önündeki videosu ve fotoğraf için ben değildim diyemedi. Yalan haberler derken neyi kastettiği hangi gerçeği açıkladığı izleyenler tarafından anlaşılmadı.

Lermi, Yunanistan’da katıldığı programın videosuna ilişkin, arkadaşı Matthadios’in ne söylediğini anlamadığını ancak alkışlar nedeniyle selamladığını söyledi. Bu videodan da bir rahatsız duymadığı ise Türkçesini öğrendikten sonra da Matthadios ile görüşmeye devam etmemesinden anlaşılıyor.

Algı Yaratmaya Çalıştı

Apolas konuşmasında hakkında yapılan haberlerin kendisini değil de Trabzonluları ve Ekrem İmamoğlu’nu hedef aldığı iddiası ise şaşkınlıkla karşılandı. İzleyenler, Apolas’ı yaratmakla suçlarken, videoda 19 Mayıs, Atatürk ve sözde “Pontus Soykırımı” ile ilgili hiçbir ifadenin yer almaması dikkatlerden kaçmadı.

thumbnail
İlgili haber
Apolas’a Soğuk Duş! Konserleri İptal Edildi

Apolas’ın Konuşması

thumbnail
İlgili haber
19 Mayıs’ı “Soykırım” Gören Apolas İBB Programında Sahne Alacak

İçindekiler

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Apolas Boş Boş Konuştu… Soykırım Yok Diyemedi.