Arda Güler’in Annesinden İlginç Paylaşım!

Arda Güler’in Annesinden İlginç Paylaşım!

Fenerbahçe’nin genç yıldızı Arda Güler’in geleceği hakkında son günlerde pek çok spekülasyon yapılıyor. 18 yaşındaki oyuncu, bu sezon Süper Lig’de 7 gol atarak dikkatleri üzerine çekti. Ayrıca Türkiye Milli Takımı’nda da forma giyen Güler, Avrupa’nın dev kulüplerinin de radarına girdi.

Arda Güler’in annesi Serap Güler, dün gece sosyal medyada yaptığı paylaşımda, “Her seçim bir vazgeçiştir.” dedi. Bu paylaşım, Fenerbahçe taraftarlarını endişelendirdi. Acaba Arda Güler, Fenerbahçe’den ayrılmak mı istiyor? Yoksa sadece bir mesaj mı vermek istedi?

Arda Güler’in transferiyle ilgili son haberlere göre, Hollanda devi Ajax, genç oyuncuyu kadrosuna katmak istiyordu ancak Fenerbahçe’nin yüksek bonservis talebi nedeniyle masadan kalktı². Fransa Ligue 1 ekibi PSG ise Arda Güler için Fenerbahçe’ye Icardi’yi teklif etti ancak sarı-lacivertliler bu teklifi reddetti³. Arda Güler’in sözleşmesinde 17.5 milyon euro’luk bir serbest kalma maddesi olduğu iddia ediliyor.

Fenerbahçe ise Arda Güler’i elinde tutmak için elinden geleni yapıyor. Genç oyuncunun bonservisinin yüzde 20’sini almak için Gençlerbirliği ile anlaşma sağladı⁶. Ayrıca Arda Güler’in sözleşmesini 2025 yılına kadar uzattı ve kendisine kulüp efsanesi Alex de Souza’nın giydiği 10 numaralı formayı verdi .

Arda Güler’in Fenerbahçe’den ayrılıp ayrılmayacağı önümüzdeki günlerde belli olacak. Ancak şimdilik genç yıldızın annesinin paylaşımı, hem Fenerbahçe hem de Türk futbolu için büyük bir merak konusu haline geldi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Arda Güler’in Annesinden İlginç Paylaşım!