Arda Kardeşler’den Tepki Çeken Kart Kararı

Arda Kardeşler'den Tepki Çeken Kart Kararı

Beşiktaş, Süper Lig’in 12. haftasında evinde Başakşehir’i 1-0 yendi. Siyah-beyazlı takımın yeni teknik direktörü Rıza Çalımbay, ikinci dönemine galibiyetle başladı. Karşılaşmanın tek golünü 55. dakikada Jackson Muleka kaydetti.

Maçın ilk yarısında Beşiktaş’ta üç oyuncu sakatlanarak oyundan çıktı. 37. dakikada Bakhtiyor Zaynutdinov, Başakşehirli Opoku ile girdiği mücadelede yüzüne aldığı darbe sonucu yerde kaldı. Sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen oyuna devam edemeyen Zaynutdinov’un yerine Arthur Masuaku girdi. Zaynutdinov’un durumunun ciddi olduğu ve hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Beşiktaş’ta ayrıca 34. dakikada Adnan Januzaj, rakibine yaptığı sert faul sonrası kırmızı kart gördü. Bu karara itiraz eden Rıza Çalımbay ve siyah-beyazlı oyuncular, hakem Arda Kardeşler’e tepki gösterdi. Beşiktaş, 10 kişi kaldığı maçta Başakşehir’e üstünlük kurdu ve Muleka’nın golüyle sahadan galip ayrıldı.

Bu sonuçla Beşiktaş puanını 22’ye çıkardı ve lider Galatasaray’ın 4 puan gerisinde kaldı. Başakşehir ise 9 puanda kalarak düşme hattının bir basamak üzerinde yer aldı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Arda Kardeşler’den Tepki Çeken Kart Kararı