Arif Kocabıyık Kimdir?

featured

Arif Kocabıyık Kimdir?

İlave TV isimli kanalda sokak röportajları yayınlayan ve seçim öncesinde halkın nabzını tutan Arif Kocabıyık, özellikle “Suriyelilere evinizi açar mısınız?” isimli sokak röportajı ile gündeme gelmiştir. Peki Arif Kocabıyık aslında kim?

1983 yılında Antalya’nın Elmalı ilçesinde dünyaya gelen Arif Kocabıyık, bir dönem düğün fotoğrafçısı olarak çalışmış daha sonra da Akdeniz Üniversitesi’nde güvenlik görevlisi olarak çalışmaya başlamıştır.

Aynı zamanda İyi Parti Antalya İl Yönetim Kurulu Üyesi olan Arif Kocabıyık, Youtube üzerinden yayınladığı videolar ile gündemdeki konulara yer vermektedir. İlave TV isimli YouTube kanalının sahibi olan Antalyalı Arif Kocabıyık, yayınladığı videolar ile kısa sürede dikkat çekmeyi başarmıştır.

İlave TV muhabiri Arif Kocabıyık’a 2008 ve 2012 yıllarına ait Facebook yorumları nedeniyle Cumhurbaşkanı’na hakaretten dava açıldı. Kocabıyık, hakkında açılan dava sonrasında Antalya Adliyesi’ne gitti ve hakim karşısına çıktı.

İlave TV muhabiri Arif Kocabıyık’a o dönem Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı olmadığı için, başbakana hakaretten-memura hakaretten dava açıldı.

İlave TV muhabiri Arif Kocabıyık, Twitter sayfasınının hiçbir gerekçe gösterilmeden Twitter tarafından kapatıldığını belirtti ve paylaşımında bir daha kapatılırsa Twitter sayfası açmayacağını ifade etti.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Arif Kocabıyık Kimdir?