atasehirde-kadinlarin-fotograflarini-ceken-sapik

Ataşehir’de Kadınların Fotoğraflarını Çeken Sapık

İstanbul Ataşehir’de bir belediye otobüsünde kadın yolcuların gizlice fotoğrafını çeken bir erkek, diğer yolcular tarafından fark edilerek durduruldu. Sapık, telefonunu vermek istemeyerek direnirken, kadınların kıyafetlerini eleştiren pişkin sözler sarf etti. Olay, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Olay, Ataşehir’de seyir halindeki bir belediye otobüsünde yaşandı. Kadınların fotoğraflarını gizlice çekmeye çalışan bir erkek, diğer yolcuların dikkatini çekti. Yolculardan biri, şahsın telefonunu isteyerek, çektiği fotoğrafları silmesini talep etti. Ancak sapık, telefonunu vermeyerek, “Siliceğim şimdi tamam ama özür diliyorum” dedi.

Bu sırada başka bir yolcu da otobüs şoförüne seslenerek, aracı durdurmasını ve polis çağırmasını istedi. Bunun üzerine panikleyen sapık, çektiği fotoğrafları silmeye başladı. Ancak bu da tepkileri dindirmedi.

Kadınlardan biri, “İki tane bacak gördünüz diye mi oluyor bunlar. Sapık, senin kızın da olabilir” diye bağırdı. Sapık ise, “Ayıp ama böyle giyinmesini ben kınıyorum. Gözümüz kayıyor” diyerek kendini savundu. Bu sözler üzerine yolcular daha da öfkelendi ve “Sana mı soracağız” diye karşılık verdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, sapığı gözaltına alarak karakola götürdü. Sapığın özel hayatın gizliliğini ihlal etmek suçundan tutuklandığı öğrenildi.

 

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Ataşehir’de Kadınların Fotoğraflarını Çeken Sapık