Ataşehir’de Kamyonet Şoförü Vatandaşa Çarpıp Hızla Kaçtı

Ataşehir'de Kamyonet Şoförü Vatandaşa Çarpıp Hızla Kaçtı

İstanbul Ataşehir’de dün akşam saatlerinde yaşanan trafik kazasında bir vatandaş yaralandı. Mustafa Kemal Mahallesi’nde park halindeki aracına eşyasını yüklemeye çalışan vatandaş, hızla gelen bir kamyonetin çarpması sonucu başını dikiz aynasına çarparak yere yığıldı. Kamyonet sürücüsü ise olay yerinden kaçtı.

Olay, saat 22.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mustafa Kemal Mahallesi 2126. Sokak’ta park halindeki aracına eşyasını yüklemeye çalışan Buğra Kaan Yücebaş (32), cadde üzerinde hızla ilerleyen 34 ZK 123 plakalı kamyonetin çarpması sonucu yaralandı. Çarpmanın etkisiyle başını kamyonetin dikiz aynasına çarpan Yücebaş, kanlar içinde yere düştü. Kamyonet sürücüsü ise durmadan ara sokağa girerek olay yerinden uzaklaştı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralanan Yücebaş, ilk müdahalenin ardından ambulansla Ataşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yücebaş’ın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Polis ekipleri ise kaçan kamyonet sürücüsünün yakalanması için çalışma başlattı. Olay anı ve kaçış anları ise güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Kazaya tanık olan Mustafa Sazar isimli vatandaş, yaşananları şöyle anlattı: “İnsanların toplanmasını görünce ara sokağa girerek kaçtı” Kazaya tanık olan vatandaş Mustafa Sazar, “Yaralı vatandaş eşyasını arabasına koymak isterken kamyonet adama çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere düştü. Ben hemen koştum, kamyonet sürücüsü önce ara sokağın orada durdu, insanların toplanmasını görünce ara sokağa girerek kaçtı. Daha sonra polis ve ambulans çağırdık, adam bilincini biraz kaybetmişti. Ben hemen buz getirdim, sonra ambulans geldi ve götürdüler”

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Ataşehir’de Kamyonet Şoförü Vatandaşa Çarpıp Hızla Kaçtı