Atatürk büstünü yaktılar ardından çöpe attılar

featured

Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesinde, Kocatepe Üniversitesi Şuhut Meslek Yüksekokulu’nun kapatılması nedeniyle eski binalar kaderine terk edildi. Binalar uyuşturucu bağımlılarının uğrak yeri olurken, Atatürk büstü ise yakılarak çöpe atıldı.

Sözcü gazetesinden Müslüm Evci’nin yaptığı habere göre; Kahraman, yüksekokul binalarının hayırseverlerin yardımlarıyla yapıldığını ve binaların henüz yeni olmasına rağmen kaderine terk edildiğini söyledi.

Son olarak Yüksekokulda bulunan Atatürk büstünün kimliği belirsiz kişiler tarafından çöpe atıldığını belirten CHP Şuhut İlçe Başkanı Mehmet Kahraman şunları söyledi:

Milli mücadelenin en çetin geçtiği Zafere giden yol Şuhut’ta Mustafa Kemal Atatürk’e büyük saygısızlık. Milli Mücadelenin zafer ile taçlandırılan en büyük ayağı Kocatepe’nin eteğindeki Şuhut ilçesinde Afyonkarahisar Kocatepe Üniversitesi Şuhut Meslek Yüksekokulunun kapatılan ve kaderine terk edilen binaları madde bağımlılarının durağı olurken Atatürk büstü ise çöplere atılmış. Yapılan saygısızlığı kınıyorum

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Atatürk büstünü yaktılar ardından çöpe attılar