Atilla Peker Serbest Bırakıldı

featured

Fethiye’de “ruhsatsız silah bulundurmak” suçundan gözaltına alınan organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in kardeşi Atilla Peker adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi, kamuoyunda Sedat Peker organize suç örgütü olarak bilinen yapıya üye olmaktan hakkında önceki tarihlerde adli işlem yapılan, örgüt liderinin kardeşi Atilla Peker´in Muğla’nın Fethiye ilçesinde olduğu bilgisine ulaştı.

Muğla’nın Fethiye ilçesinde, ruhsatsız silah bulundurmak suçundan gözaltına alınan organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in kardeşi Atilla Peker ve yanındaki Yunus Olcay, çıkarıldığı mahkemece yurtdışına çıkış yasağı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Alınan izin doğrultusunda Atilla Peker’in içerisinde olduğu otomobil, pazar günü yol kontrolünde durduruldu. Yapılan aramada arabada 1 ruhsatsız tabanca ile 2 şarjör mermi ele geçirildi.

Atilla Peker’in emniyetteki sorgusunda, ağabeyi Sedat Peker’in gazeteci-yazar Kutlu Adalı’nın ölümüne ilişkin yaptığı açıklamalarla ilgili bilgisine başvurulduğu vurgulandı.

Gözaltına Atilla Peker ve yanındaki Yunus Olcay’a sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal etmekten 3 bin 150’şer lira para cezası aldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede mahkemeye çıkarılan Atilla Peker ve Yunus Olcay, adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Ayrıca ikisine de

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Atilla Peker’in gözaltına alınmasıyla ilgili dün katıldığı programda , “Yapılan ihbarla, ruhsatsız tabanca sebebiyle alındı. (Kutlu Adalı cinayeti) Tam da bunun için alınması lazım. Bugün bunun için, alınması için Emniyet Genel Müdürlüğüne, KOM Dairesine yazı yazdırdım. Benim mi yazdırmam lazım. Resen devreye girilmesi lazım değil mi?” açıklamasını yapmıştı.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Atilla Peker Serbest Bırakıldı