Avcılar Emniyet Müdürü, Müstafi Polise Saldırdı

Avcılar Emniyet Müdürü, Müstafi Polise Saldırdı

Avcılar Emniyet Müdürü Murat Özburun’un, eski polis memuru A.B.Ö.’ye iş yerinde saldırdığı iddiasıyla ilgili olarak İstanbul Emniyet Müdürlüğü, olaya ilişkin adli ve idari işlem başlatıldığını belirtti. Güvenlik kamerasına yansıyan olay sonrasında A.B.Ö., darp raporu aldı.

Olay, dün saat 10.40 sıralarında Ambarlı Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan bir restoranda meydana geldi. İddiaya göre, Avcılar İlçe Emniyet Müdürü Murat Özburun, kendisine küfür eden eski polis memuru A.B.Ö.’yü darbetti. İstanbul Emniyet Müdürlüğü, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, 21.12.2023 tarihinde Avcılar ilçesinde görevli müstafi polis memuru A.B.Ö. ile İlçe Emniyet Müdürü arasında yaşanan olay nedeniyle adli ve idari işlem başlatıldığını duyurdu. Açıklamada, olayın detaylarına ilişkin ön tespitin yapıldığı ve kamuoyunun, adli ve idari tahkikatın tamamlanmasının ardından bilgilendirileceği belirtildi.

Avcılar Emniyet Müdürü, Müstafi Polise Saldırdı

A.B.Ö., yaşanan olayla ilgili olarak yaptığı açıklamada, müstafi polis memurunun kendisine saldırdığını, olay sırasında iş yerinde bulunan birçok kişiye karşı şiddet uygulandığını ve hastaneye kaldırıldığını ifade etti. İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün açıklamasının ardından A.B.Ö., şikayetlerini bildirmek amacıyla gerekli başvuruları yaptıklarını belirtti.

Olayın arka planında, polis memuru A.B.Ö.’yün, çocuğunun engel durumu sebebiyle İstanbul’a tayin istemesi ve ek görevlere gitmek istememesi nedeniyle ilçe emniyet müdürü ile arasında gerginlik yaşandığı belirtiliyor. İlçe Emniyet Müdürü’nün, Öztürk hakkında araç alış-satışı yapması gerekçesiyle rapor tuttuğu da kaydediliyor. İstanbul Emniyet Müdürlüğü, konuyla ilgili olarak yapılan tahkikatın tamamlanmasının ardından kamuoyunu bilgilendireceğini belirtiyor.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Avcılar Emniyet Müdürü, Müstafi Polise Saldırdı