Avrasya Tünelin’de Doğum

featured

İlkokul öğretmeni Seda Giray, Avrupa ile Asya kıtasını bağlayan Avrasya Tüneli’nde  doğum yaptı. Derinliği 106 metreyi bulan tünelde doğum yapan öğretmen Seda Giray, “Avrasya Tüneli’ne girdiğimde hamileydim, çıktığımda oğlumuz kucağımdaydı” sözlerini söyledi.

Anne Giray, “Sanırım Avrasya Tüneli’nde ilk doğan bebek oldu oğlumuz. Bizim için şaşkınlık, mutluluk, heyecan… O sırada hepsi bir aradaydı. Ne yapacağımızı bilemedik tabii ilk önce. İhtimal verdiğimiz bir şey değildi, hastaneye yetişmeye çalışıyorduk. Sonra bir baktık ki gerçekten oğlumuz beklemeyecek. Ve doğumu arabada gerçekleştirmek zorunda kaldık. Eşim de sağ olsun bizi yetiştirmek için elinden geleni yaptı ama oğlum beklemedi, ben de ona ebelik yaptım” dedi.

 Baba Deniz Giray o anları şöyle anlattı “Tam doğum anını kaydedemedik tabii ki, o sırada biz de çok paniktik. Avrasya Tüneli’nden çıktıktan 10 dakika sonra çekebildim. Doğmuştu artık, durumu iyiydi bize göz kırpıyor, hareket ediyordu. Paniğimiz biraz azalmıştı.  Onu sardık, o zaman çekebildik. Hastaneye gelince, Canan hemşire hemen arabaya koştu, bindi. Kordonu arabada kesildi. Tüm operasyon koltukta oldu”

Bebeğin ve annenin sağlık durumu iyi olduğu belirtildi.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Avrasya Tünelin’de Doğum