Ayhan Bora Kaplan’ın Tetikçileri Tutuklandı

Ayhan Bora Kaplan'ın Tetikçileri Tutuklandı

Ankara’da Ayhan Bora Kaplan liderliğindeki suç örgütüne yönelik operasyonlar devam ediyor. Suç örgütü lideri Kaplan, yurtdışına kaçmaya çalışırken Esenboğa Havalimanı’nda gözaltına alınmış ve tutuklanmıştı. Bu operasyondan sonra, Kaplan’ın siyaset ve bürokrasiyle olan bağlantıları da mercek altına alındı.

Kaplan’ın suç örgütüne karşı şikayetçi olan bir kişiye, ifadesini geri çekmesi için baskı yaptığı ortaya çıktı. Şikayetçi kişi, ifadesini geri çekmeyeceğini söyleyince, Ankara Çevre Yolu’nda aracına silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıdan yara almadan kurtulan şikayetçi kişi, polise başvurdu. Ankara Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, saldırının Kaplan’ın tetikçileri tarafından yapıldığını belirledi. Saldırıyı gerçekleştiren Abdullah Doğruyol ve Mehmet Can Kuvezi isimli şahıslar, 13 Ekim’de yakalandı ve 14 Ekim’de tutuklandı.

Ayhan Bora Kaplan suç örgütüne yönelik soruşturma kapsamında bugüne kadar 36 şüpheli gözaltına alındı ve bunlardan 19’u tutuklandı. Firari şüphelilerin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Ayhan Bora Kaplan’ın Tetikçileri Tutuklandı