Aynı Aileden Beş Kişi, Koronadan Dolayı Hayatını Kaybetti…

featured

Samsun’da koronavirüs nedeniyle yaklaşık bir ay içinde dayıları Teyfik Akbaş (70) ile yaşamını yitiren esnaf Kenan Emirhan (40),özel hastanede görevli doktor Necati Emirhan (36) ve öğretmen Selman Emirhan (33) kardeşlerin ardından halaları Mesure Akbaş da (72) koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 5 kişiyi koronavirüsten kaybeden aile, son gelen acı haberle hüzne boğuldu.

Samsun’un Çarşamba ilçesinde esnaflık yapan Kenan Emirhan (40),bir ay önce koronavirüse yakalanarak tedaviye alındı. Emirhan, tedavi gördüğü hastanede 4 Aralık´ta hayatını kaybetti. Bafra ilçesinde özel hastanede ortopedi ve travmatoloji uzmanı olarak görev yapan Kenan Emirhan´ın kardeşi Dr. Necati Emirhan (36) da bir süre önce koronavirüse yakalandı.

DHA’da yer alan habere göre Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Hastanesi’nde 20 gündür tedavi gören Dr. Emirhan, 7 Ocak´ta doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. İki kardeşin ölümünün ardından en küçük kardeş olan öğretmen Selman Emirhan´ın da yapılan tetkiklerin ardından koronavirüs testi pozitif çıktı. Kentteki hastanenin yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren Selman Emirhan (33),9 Ocak´ta yaşamını yitirdi.

Koronavirüs nedeniyle aynı aileden 23 Aralık´ta hayatını kaybeden Teyfik Akbaş´ın (70) ardından Emirhan kardeşlerin halaları Mesure Akbaş (72) da koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede bugün hayatını kaybetti.

0
alk_la
Alkışla
0
sevdim
Sevdim
0
k_zg_n
Kızgın
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
be_enmedim
Beğenmedim
Aynı Aileden Beş Kişi, Koronadan Dolayı Hayatını Kaybetti…